Alles-Hond

Workshops

Iedereen kan schilderen roep ik altijd. Het zit in de mens. Alleen sommigen van ons zijn die creativiteit kwijtgeraakt door allerlei alledaagse redenen: een vol leven, werk, kinderen, verantwoordelijkheden. Creativiteit zal echter nooit helemaal verdwijnen en zal weer tevoorschijn komen zodra we een potlood, houtskool of penseel in onze hand krijgen en die eerste weifelende stap zetten, hoe onzeker ook dan wordt deze bron weer aangeboord. Op geen uitzondering na heeft iedereen die bij mij workshops heeft gevolgd dat beaamt. Ze hebben zichzelf versteld doen staan, niet wetende dat ze een prachtig kunstwerk konden maken met een beetje steun en begeleiding.

Tijdens een workshop ontstaat er een proces, als vanzelf. Mensen vragen elkaar: waarom doe je dat? Hoe zal ik dit doen? Welke kleur past het beste hierbij? Wat wil ik eigenlijk vertellen? Anderen zien schilderen doet schilderen en geeft een bron van inspiratie.

Tijdens een workshop wordt er vooraf een doel afgesproken. Dat kan bijvoorbeeld zijn:

Je wilt met je collega’s een teambuilding avond of je hebt een vrijgezellen feestje en wilt een origineel cadeau voor de bruid of bruidegom. Of je wilt heel graag nu eens zelf een groot schilderij maken dat boven je bank past en ook nog in je interieur staat. Zo zijn er meerdere opties en alles is mogelijk. Je kunt eventueel je eigen doek meenemen maar dit kan ook verzorgt worden.

Het minimaal aantal personen is 4 en maximaal 6 per keer (tenzij het een vrijgezellenfeest is). Alle workshops zijn verschillend in tijdsduur. Een vrijgezellen workshop bijvoorbeeld is maar één avond en kan op locatie worden verzorgt. Ook teambuilding kan op locatie worden verzorgt.

Laat me weten wat je wensen zijn en ik help je mee om van je workshop een succes te maken.