Alles-Hond

Beoordelingen

Margriet is een creatieve juf

Margriet is een creatieve juf die op een inspirerende wijze haar kennis deelt. Veel verschillende technieken in de schilderkunst worden tijdens de les behandeld.
En het is een gezellig avondje weg!

Annemiek

Sinds een jaartje ben ik gaan schilderen bij Margriet

Sinds een jaartje ben ik gaan schilderen bij Margriet , Alles-Kunst.nl
Ik had geen idee of mij dat zou gaan lukken.
Nog nooit geschilderd maar onder de begeleiding van Margriet ging het boven verwachting goed!
We hebben een gezellige groep waar we veel plezier hebben en ons allerlei technieken eigen proberen te maken. Margriet houd ons gemotiveerd op de cursus maar ook thuis.
Inmiddels al vele stukken gemaakt en vele complimenten gehad van vrienden en kennissen.

Yvonne

Teamuitje

Een team uitje georganiseerd om als hondenliefhebbers (en andere diersoorten) je eigen huisdier te schilderen.
Een super leuke workshop op locatie gehad van Margriet en ook als je niet kunt schilderen zijn de resultaten heel leuk geworden. Wij zijn allemaal tevreden huiswaarts gekeerd en kijken nu terug op een leuke avond (en mooi schilderij).

Sandra Bastemeijer

Workshops en schilderlessen

In 2019 hebben wij bij Margriet de workshops schilderen gevolgd, waar we kennis hebben gemaakt met verschillende technieken. Wij vinden het superleuk om te ontdekken wat je het beste ligt. Ondanks dat wij totaal geen ervaring hadden met deze vorm van kunst, hebben wij toch al verschillende werken gemaakt waar we trots op zijn. Margriet is een enthousiaste maar kritische lerares die ons zelf laat ontdekken. De lessen zijn niet alleen leerzaam maar zeker ook ontspannend met een gezellige sfeer. Komend voorjaar hebben we weer een expositie zoals ook afgelopen jaar. Mocht je hiervoor interesse hebben, houd dan de website en krant in de gaten.

Resy en Anita

Strong Testimonials formulier inzending spinner.

Verplicht

waardering velden
Wat vind je van de les(sen) of ons